27.3.2011

Tabula rasa a.k.a. The black sphere

Toisen viikon alussa saimme kukin halkaisijaltaan noin 10 cm kokoisen mustan pallon kylmätyöstettäväksi. Ideana on, että pallolle voi tehdä kylmätyöstötekniikoilla mitä vain jonka jälkeen aihio lämmitetään ylös ja työstöä jatketaan hytin puolella. Esinettä pitää vielä tämän jälkeen kylmätyöstää löytäen sille jälleen uusi visuaalinen ulottuvuus. Oikein hauska tehtävä! Porukka on pilkkonut, hiekkapuhaltanut, hionut ja porannut erilaisia kuvioita ja aihioita näistä palloista. Tässä pari kuvaa mun aihiosta. Saas nähdä mitä teen sille huomenna hytissä!Tässä opettajan musta pallo saa kyytiä jouduttuaan sahattuna ja hiottuna osaksi valua:Kurssikaveri ottamassa omaa aihiotaan hyttityöstettäväksi:
Päivät ovat todellakin täynnä työtä, ja vähillä unilla mennään edelleen. Kirjoitan nyt vain lyhyesti jotta ehdin nukkua edes tovin ennen herätystä, mulla jatkuu aamuvuoro edelleen.

Tässä vielä muutama kuva kuluneen viikon demoista:


Ai niin; perjantaina oli paikallisten residenssitaiteilijoiden avoimet ovet-tapahtuma, sieltä muutama kuva:Opettajani Devin Burgessin työhuoneelta
David Chattin hiekkavaluna tehdyt ikkunan osat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.