10.4.2011

Kuvapäivitys.

16 hyvää ja syvää punnerrusta hytin lattialla on tämän hetken tilanne kunnon osalta. Muutenkin tekniikka hyvällä tolalla, mennyt viikko huipentui ikimuistoiseen lauantaihin jolloin sekä oma puhallusvuoro että assaus toimivat loistavasti. Mietin, että onko elämässä mitään ihanampaa kuin pyörittää pilliä trummelilla, tarkkailla lasin liikettä, lämpöä ja viedä alku penkkiin sopivan kuumana. Vastaan, että ei ole. Jos vaan saisi ja voisi niin en muuta tekisi!

Meillä on vierailevana opettajan tämän ja ensi viikon Ethan Stern (http://ethanstern.com/). Ethan on pitänyt tämän viikon demot tehden kuppeja ja muotoillen aihioita kylmätyöstettäväksi. Huomenna hän pitää erityisen kylmätyöstödemon, odotan innolla!

Teksti jää jälleen lyhyeksi. Pakko nukkua, huomenna alkaa aamuvuoro, just kun oli ehtinyt tottua myöhäiseen yövuoroon. No mercy. Duunit pitää tehdä hyvin ja huolella vuorokauden ajasta riippumatta.

Viikon kuvat;Yleiskuva luokkahuoneesta. Tavaraa kertyy...


Mun mustikka-proto. Kokoon oon tyytyväinen, muotoon en.
Ja värityksen suhteet vielä hukassa. Seuraava parempi!!


Valittiko joku meidän koulun korkkeja???


Olivathan nuo edelliset hieman kuluneet. Sattumalta tänne
saatiin lahjotuksena matskua kolmen korkkiparin tekemiseen :)Ethan Sternin demoa.Karkkikauppa. Spruce Pine Batch. Paitsi mänkitehdas, myös
Gafferin, Küglerin ja Reichenbachin jälleenmyyjä. Oon kuluttanut ihan kamalasti rahaa tuonne!Ethanin demoa. Puikot levyltä.


Punttelointia


..lisää punttelointia


Ethan työssään. Tuossa värikuppi. Sen sisään puhalletaan kirkas aloitus.


Tässä ollaankin jo holkkipuntteloitu (blown punty) työstettävä esine. Uunilevy plootulla on kätevä, samoin korkit ja grafiittilaikat.Ethanin muotoilema aihio hytissä... punttelin lämmitystä ennen irtilyöntiä.

Tällä viikolla Mark Peiser tuli myös demoamaan ja juttelemaan lasista meille. Tässä uunivalua rankimmillaan. Sulatimme väripotussa mustaa josta Markille tehtiin valu grafiittimuottiin.


Siisteys on tärkeää, ja osa turvallisuutta! Tässä kylmätyöstötilan jokapäiväistä siivousta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.