8.5.2011

Väsynyt mutta onnellinen...
Kahdeksan viikkoa rankkaa työtä takana. Aikaiset aamut, pitkät päivät, viitisen tuntia unta yössä... ja kyllä, jään kaipaamaan tätä. Kohta lentsikkakentälle ja kotia kohti. Lentoaikatauluun tuli muutos ja olenkin Helsingissä vasta maanantai-tiistain välisenä yönä, 23 tuntia matkaa edessä...

Viimeinen hyttivuoro oli torstaiaamuna. Sitten siivousta ja kylmätyöstöä, loppukritiikkiä, huutokauppaa... ja vielä siivousta..

Nyt pitää mennä, ehkä ehdin kirjoittamaan vielä matkan varrella... Moi, kohta nähdään!
Kädet viikolla 1
Torstai-iltana oli huutokauppa.
Penlandin huutokaupoissa kerätään varoja opiskelijamaksuihin . Yhteensä kaikissa vuoden huutokaupoissa kerätään noin sata tuhatta taalaa work-study-kassaan.
Work-study -opiskelija maksaa kurssistaan vain osan, loppu rahoitetaan huutokaupoista saaduilla tuloilla. Vastineeksi opiskelija työskentelevät esim. keittiössä tai puutarhalla kurssin aikana.


Tuossa opettajieni töitä sekä oma mustikkani ennen huutokaupan alkua. Huutokauppa kesti nelisen tuntia. Suosittu tapahtuma jossa voi tehdä valtavan hienoja löytöjä edullisesti, tai sitten kallimmalla... Hyväntekeväisyys on pääasia.Perjantaina hytin siivouksen jälkeen oli "show & tell". Myös tähän tapahtumaan saapui paljon ulkopuolisia kävijöitä.


Luokkahuone hetkeä ennen siivouksen alkua.. Tavaraa aivan valtavasti joka paikassa.


Loppukritiikki.Hytin siivousta... kaikki irtain kannettiin jälleen kerran ulos ja pestiin.


Litistetty mustikka puntteliin.


Kädet viikolla 8


Siniset vuoret tänä aamuna...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.