28.4.2012

Hytin julkisivu. Kuvassa mukana kämppikseni, Kati.

 Toinen viikko takana

Rutiiniin on jo päästy. Viikon teemana oli viinilasien teko sarjatuotantona, mutta jälleen läsnäolollaan meitä ilahdutti vieraileva taitelija, jolle puhalsimme maljakoita erivärisillä nauhoilla. Oli kuulemma käynyt Nuutajärvellä n. 15 vuotta sitten Chihulya katsomassa, mutta henkilön nimi jäi kuulematta.

Täällä on kivan monipuolisesti töitä. Hyttiä ja lasinpuhaltamista tietenkin silloin, kun Miha on Olustveressä, mutta muuten on myös paljon hiomista ja hiekkapuhalmista. Näin pienessä pajassa pääsen näkemään ja kokemaan kaikki työvaiheet. Tänäänkin sain pestä koko hytin lattian (salaa), kun arvoisa lasinpuhaltaja oli poistunut rakennuksesta :D Eili tarjosi minulle moppia jo viime viikolla, mutta Miha vei sen ja sanoi tomerasti ettei tarvitse. Niillä kahdella on näkemyyseroja parissa muussakin asiassa. Sitä se sukupolvien ero teettänee :)

Myynnissä olevia tuotteita edustavasti auringonvalossa.Kerkesin myös sairastaa tällä viikolla. Viime sunnuntaina iski pieni flunssanpoikanen, ja torstaiksi kerkesin saada jostakin vielä mahataudin! Olin sen päivän vuoteenomana, mutta perjantaina uskalsin lähteä töihin tekemään hiekkapuhallusmaskeja. Kipeänä ollessa Eili toi minulle nuhalääkettä, teetä ja mustaherukkahilloa :) Kyllä meikäläistä pidetään täällä hyvin. Vapaapäivät yksin meinaa tuntua vähä joutavilta, ja vapun pitkä viikonloppu vähä hirvittäis ellen olis maanantaina menos yksin pajalle pyöräyttään muutamat paperipainot. Kyllä täällä puuhastelua riittää.

Ja katsaus säähän (tuli mieleen ku taas näyttäis sade alkavan ulkosalla): tähän mennessä 5 aurinkoista päivää ja loput sadetta. Mutta viimeisetkin lumenjämät onneks lähti ja kyllä täällä kesä on :D Marisen myöhemmin sitte vähän lisää, jos ens viikollaki sataa joka toinen päivä..

Silakka kuittaa!


Hytin "takapiha". Ei siellä enää kyl tuota jäiden jämää oo :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huomaa: vain tämän blogin jäsen voi lisätä kommentin.